Meniu


Gustare rece:

  • Snitel minion piept pui 3 buc
  • Chiftelute 3 buc
  • Rulou de sunca cu hohland
  • Rosii cu vinete
  • Ardei cu pasta de branza
  • Trandafir din salam
  • Rulada mozaic de porc
  • Muschi file afumat
  • Branza feta
  • Masline
  • Decor

Supa/ciorba:

  • Ciorba taraneasca de porc- smantana + ardei

Fel principal de baza:

  • Friptura asortata: escalop de porc a la Zingara, cordon bleu din piept de pui cu piure de cartofi si pilaf de orez
  • Salata asortata (varza, rosii, castraveti)

Sarmale cu smantana

Din partea casei:

  • Cafea 2 /persoana
  • Salatini, alune
  • O sticla de sampanie
  • Nota la meniu:   Aceste meniuri pot fi schimbate sau modificate la cerinta clientului.
  • Pretul minim a unui meniu este de 95 de lei.

 


Gustare rece:
  • Snitel parizian
  • Sunca presata
  • Chiftelute 3 buc
  • Floricele cabanos
  • Cascaval
  • Ardei umplut cu pasta de branza
  • Masline
  • Decor

Supa/ ciorba

  • Supa de pasare cu taitei

Fel principal de baza 1:

  • Escalop de porc a la zingara cu sos de ciuperci, rizi-bizi si legume mexicane
  • Salata de varza

Fel principal de baza 2:

  • Gratar de porc cu piure de cartofi
  • Salata asortata

Din partea casei:

  • 2 cafele / persoana
  • Salatini, alune
  • 1 sticla de sampanie
  • Nota la meniu:   Aceste meniuri pot fi schimbate sau modificate la cerinta clientului.
  • Pretul minim a unui meniu este de 95 de lei.


Gustare rece:

  • Snitel minion de pui
  • Rulada din carne tocata
  • Rulou de bacon cu ficatei
  • Chiftelute 3 buc
  • Muschi file afumat
  • Nufar din rosie cu pasta de branza
  • Dobos de sunca cu cascaval
  • Telemea
  • Masline
  • Decor

Supa/ciorba:

  • Ciorba Radauteana

Fel principal de baza 1:

  • Mix grill din pulpa de pui dezosata la gratar, ceafa de porc la gratar
  • Cartofi la cuptor cu rozmarin si unt
  • Salata

Sarmale in foi de vita

Din partea casei:

  • Cafea 2 /persoana
  • Salatini, alune
  • O sticla de sampanie
  • Nota la meniu:   Aceste meniuri pot fi schimbate sau modificate la cerinta clientului.
  • Pretul minim a unui meniu este de 95 de lei.