Despre noi

Restaurant Favorit

Situat in inima orasului SATU MARE, restaurantul Favorit va asteapta cu drag sa-i treceti pragul pentru a va convinge  de unicitatea unui restaurant clasic si traditional, animat de pasiunea noastra in tot ceea ce facem. La restaurantul favorit am crezut intotdeauna in folosirea celor mai proaspete carnuri,legume si mirodenii  de ceea mai buna calitate, de aceea avem pur si simplu cea mai buna,gustoasa si apetisanta mancare din oras.Am pregatit acest local pentru a va face sa va simtit extraordinar, sa aveti parte de arta culinara din bucataria romaneasca uitata de vreme si sa reveniti impreuna cu cei dragi ori de cate ori va face placere. Serviciile noastre doresc a fi la inaltimea pretentiilor dumneavoastra si pentru asta vom depune orice efort.

DSC_0171

         Restaurantul Favorit va ofera posibilitatea de a organiza evenimente de zi: petreceri private,cocktail-uri aniversari, botezuri, nunti si mese festive in limita a 140 de locuri.

 

Sala de nunti Favorit

 

Sala de nunti „Favorit” cu o capacitate de 250 de locuri, servicii impecabile, meniuri la preturi accesibile si pt toate gusturile, va asteapta cu drag pt petrecerea reusita a celui mai important eveniment din viata dumneavoastra.

 

Galerie Foto Restaurant